Tipphetked: Wizards teenis «koduses» Londonis viimasel sekundil ühepunktilise võidu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Londonis korvpalliliiga NBA raames toimunud kohtumises läksid omavahel vastamisi Washington Wizards ja Enes Kanteri ning Kristaps Porzingiseta mänginud New York Knicks. Võidu võtsid kõigest 0,4 sekundit enne mängu lõppu sündinud korvi toel Wizardsi meeskonna mängijad tulemusega 101:100.

Knicks oli kogu mängu jooksul domineerivam pool, kuid viskas viimasel veerandajal vaid 11 punkti vastase 24 vastu. 33,7 sekundit enne kohtumise lõppu asus Knicks Noah Vonleh soorituse abil 100:99 juhtima ning kui Kevin Knoxi (Washington Wizards) kaugvise ei tabanud, võeti viimast korda 3,3 sekundit enne lõpuvilet veel aeg maha.

Wizards mängis Thomas Bryanti ilusti viskele ning kuna Allonzo Trier puudutas kaitsemängijana pealeviskel juba õhus olevat mänguvahendit, siis teenis Wizards automaatselt kaks punkti ning ühtlasi võidu.

Bradley Beal viskas võitjate parimana 26 punkti ning võttis maha üheksa lauapalli, Otto Porter Jr. toetas teda 20 punkti ja 11 laupalliga. Viienda järjestikuse kaotuse teeninud Knicksi resultatiivseim oli Emmanuel Mudiay 25 silmaga.

Kogu mäng on järelvaadatav siit:

Video ei ole enam kättesaadav. Video ei ole enam kättesaadav.

Enne mängu:

Londonis toimuvast kohtumisest jääb Knicksi poolelt eemale Enes Kanter, keda süüdistatakse sidemetes relvastatud rühmitustega, mis üritasid 2016. aastal korraldada riigipöördekatset. Türgi meedia andis teada, et Türgi prokuratuur väljastas 26-aastasele keskmängijale rahvusvahelise vahistamiskeelu. 

Peale Kanteri ei saa Knicksi eest väljakule ka Kristaps Porzingis, keda segab endiselt raske põlvevigastus. Wizardsi poolelt jäävad seljavigastuse tõttu eemale Dwight Howard ja Morris Mark ning kannaprobleemi tõttu ei saa osaleda John Wall.

Tänavusel hooajal on mõlemal meeskonnal tükk tegemist, et jõuda idakonverentsis kaheksa parema hulka. Wizards hoiab 18 võidu ja 26 kaotusega 15 meeskonna konkurentsis 11. ja Knicks 10 võidu ja 33 kaotusega 13. kohta. Viimasel play-off-kohal asuv Charlotte Hornets on kogunud 20 võitu ja 23 kaotust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles