Sõbranna arvustus. «Hensugusta show» ehk kas olete näinud naljakamat saadet vaipadest? (9)

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kanal 2 uus huumorisaade «Hensugusta show» ei ole kindlasti igale maitsele sobiv, kuid oma publikuni jõuab ta kindlasti.

Vaatasime saadet koos lapsega ning tuleb tõdeda, et pärast meediast loetud kriitikat ei olnud ma kõige positiivsemaks üllatuseks valmis. Aga ütlen täiesti ausalt, et üllatus oli positiivne ning paaris kohas naersime suisa pisarateni.

Suured kiidusõnad kindlasti lähevad ka stsenaariumi autorile, sest Hensugusta on küll karismaatiline ja kindlasti hea jutuga vend, aga telesaate tegemine on siiski talle ju paljuski uus asi. See, et vaibateema esimest saatepoolt punase niidina läbis, oli väga vahva ning kuigi mõnes kohas tundus natuke pingutatud, siis üldiselt mängis see huumor kenasti ka lõpuks end välja.

Sõu konkurentsaateks on ilmselt «Võimalik vaid Venemaal», mis on meie pere hulgas olnud alati üsna populaarne. Mul on hea meel, et just nooremale publikule mõeldes on Hensugusta oma klippidega eetrisse tulnud, et Venemaa-saatega võrreldes oli vähem vägivalda ja tordiga-näkku nalju ning ainus piiripealne asi, mida me lapsega kumbki ei tahtnud eriti vaadata, oli purjus brittide üsna rõve huumor.

Veel jäi kusagilt ühismeediast silma, nagu oleks tegu klippidega, mis internetieluga kursis olevatel inimestel niikuinii juba nähtud. Mina polnud näinud isiklikult mitte ühtegi saates olnud klippi, kuigi minu Youtube'i statistika vaatamistundides on üsna märkimisväärne. Ning saade ise sobis isiklikult suurepäraselt selleks, et raskest töönädalast vaevatud aju millegi mõttetu, aga naljakaga välja lülitada.

Kindlasti annaks aga saatele juurde laugh track'i ehk kunstnaeru asemel elava publiku reaktsioonid. Hensugustal endal on olemas potentsiaal juhtida ka stuudipublikuga saadet ning ma loodan, et kunagi ta seda ka teha saab.

Seniks aga: andkem noorele poisile võimalus! 

Kommentaarid (9)
Copy
Tagasi üles