Järelvaadatav: Tallinna Selver sai teist päeva järjest 2:3 kaotuse (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Võrkpalli Credit24 Meistriliigas sai teist päeva järjest 2:3 kaotuse Tallinna Selver. Kui eile jäädi 2:0 eduseisust alla Daugavpilsi Ülikoolile, siis täna tulid tallinlased Jekabpilsi Luši vastu 0:2 kaotusseisust välja, aga jäid siiski kaotajaks. Jekabpilsi Luši võidunumbrid olid 3:2 (25:16, 25:19, 20:25, 22:25, 15:10).

Enne mängu:

Selver püüab hammastega esikolmikust kinni hoida, kuid eilne ootamatu kaotus tegi selle ülesande raskemaks. Senise 13 kohtumisega hoiab Selver 25 punktiga liigatabelis neljandat kohta, olles kogunud kaheksa võitu ja viis kaotust. Kolmandal real paiknevast RTU/Robežsardze meeskonnast jäädakse maha kolme silmaga ning kohe nende taga paikneb 21 punktiga Pärnu võrkpalliklubi.

Lähikonkurentide vastasseisus eile võõrsil tulemusega 3:1 Rakvere võrkpalliklubi alistanud Jekabpils tõusis üldarvestuses viimasest mööda kuuendaks, kui on 13 kohtumisega kogunud 20 punkti ehk seitse võitu ja kuus kaotust.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles