Halepi endine treener: Kanepi võib võita igaüht, aga Simonast on kaks korda järjest raske jagu saada

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Simona Halep ja Darren Cahill kallistamas
Simona Halep ja Darren Cahill kallistamas Foto: BENOIT TESSIER / REUTERS

Nagu mullu USA lahtistel tennisemeistrivõistlustel, lähevad tänavu Austraalia lahtiste avaringis omavahel vastamisi Kaia Kanepi ja maailma esireket Simona Halep. Kui USA-s võitis Kanepi numbritega 6:4, 6:2, siis Halepi endise treeneri Darren Cahilli sõnul võib ka nüüd Halepil väga raskeks minna.

«Kindlasti on tegu raske kohtumisega. Kanepi võib heal päeval võita igaüht,» rääkis Cahill Rumeenia Eurospordile. Samas on tema sõnul kaks korda järjest Halepit raske võita.

«Simona oskab eelmistest mängudest õppida ning suurtel turniiridel hästi mängida. Ilma selle kogemuseta poleks ta ju maailma esireket,» hindas treener.  

Cahilli sõnul on Austraalia lahtistel kaks väga ohtlikku tennisisti: Venus Williams ja Victoria Azarenka.

Cahilli ja Halepi koostöö lõppes novembris, kui austraallane võttis perekondlikel põhjustel treeneriametist aastase pausi. Koostöö algas 2015. aastal, rumeenlanna kerkis maailma esinumbriks 2017. aasta lõpus. Siiski on Cahill Austraalia lahtistel kohal, sest töötab ESPNi tiimi eksperdina. Halep teatas sel nädalal, et kavatseb hooaja esimestel turniiridel mängida ilma treenerita.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles