Video: ajalugu teinud vollenaiskond sai Tallinki laeval üllatuse osaliseks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ajaloos esmakordselt võrkpalli EM-finaalturniirile jõudnud Eesti vollenaiskonna liikmed said Tallinki laeval liinil Helsingi–Tallinn kodumaale sõites üllatuse osaliseks, kui laevameeskond neid valjuhääldi kaudu tervitas. 

«Kõigepealt saime raadio kaudu tervitused ja õnnesoovid ning meid viidi kaptenisillale. See oli väga südantsoojendav. Sellist vaatepilti, mis meid laevast väljudes ootas, polegi olnud  - meil oli nii palju kaameraid peal!» rääkis Eesti parim naisvõrkpallur Kertu Laak Tallinnasse jõudes.

Eesti naiste võrkpallikoondis alistas 2019. aasta EM-valiksarja viimases kohtumises eile Soome naiskonna 3:1 (25:20, 15:25, 25:14, 25:17) ja jõudis esmakordselt finaalturniirile. Kunagi varem pole ükski olümpiaalade hulka kuuluv Eesti pallimängunaiskond sellise saavutuseni küündinud. Lisaks selle saadi veel tugevas E-alagrupis Soome, Tšehhi ja Rootsi ees koguni esikoht.

«Täna on uhkus rohkem kohale jõudnud, eile oli emotsioon suurem, täna on rahu tekkinud,» lisas Laak.

Kuidas õhtu naiskonnaga möödus? «Väga lõbusalt. Võtsime viimast sellest õhtust, sest peagi läheme kõik oma koduklubidesse laiali. Oli, mida tähistada!»

Naiste EM-finaalturniir toimub 23. augustist kuni 8. septembrini. Korraldavad Türgi, Poola, Ungari ja Slovakkia. 

Alagruppide ja mängupaikade loosimine toimub 23. jaanuaril Istanbulis.

Video olukorrast:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles