Unistuse täitnud Miilen: Eesti, see on teile!

Andres Vaher, Hämeenlinna
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti naiste võrkpallikoondise üks liidritest Kristiine Miilen tunnistas, et nüüd on tema eluunistus täitunud. Eesti võrkpallinaiskond pääses esimest korda ajaloos EM-finaalturniirile.

«Veel vist pole see kohale jõudnud. Ma ütlesin teistele ka, et see ei jõuagi vist enne kohale kui lõpuks EM-finaalturniiril kohal oleme ja mängime. See on olnud üks mu eluunistusi. Kahju muidugi, et me ei suutnud seda koduväljakul teha, aga Eestis oli täna väga palju inimesi, kes meie tänast kohtumist vaatasid. Eesti, see on teile!»

Kui palju Miilen ise enne valikturniiri algust ise uskus, et finaalturniirile pääsetakse? «Meil oli killer alagrupp. Alguses oli Slovakkia, kes asendus Tšehhi vastu. Rootsi ja Soome kohta teadsime, et võime võtta. Ma mõtlesin, et seal läheb raskeks. Andrei ütles ka, et tüdrukud, te olete nii kaugele jõudnud, ma olen teie üle uhke! Aga see oleks kirss tordil... ja tuli ära!»

Kas Soomes oli täna emotsionaalselt kergem mängida ning mis mõtetega võiks Eesti naiskond Euroopa 24 parema hulka võitlema minna, vaata Postimehe videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles