Peatreener Ojamets poetas naiskonna auks pisara: on põhjust! (1)

Andres Vaher, Hämeenlinna
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

«Olen küll meestega saanud finaalturniriile, aga teises rollis. See on siin absoluutselt uus tunne. Hetkel täiesti uskumatu!» sõnas Eesti naiste võrkpallikoondise treener Andrei Ojamets pärast imelist võitu ning teadmist, et Eesti koondis on teinud ajalugu.

«See, mida need naised suutsid ühe suvega ära teha, on muljetavaldav. Ma olen muidugi üliväsinud, aga olen nii uhke nende üle. See on väga kõva tunne!»

Kas see on hetk, mil üks täismees võiks ka pisara poetada? «Kindlasti. On põhjust!»

Andrei Ojamets
Andrei Ojamets Foto: SANDER ILVEST /

Ojametsa sõnul oli 3:1 võidumängus ka pingelisi momente, näiteks teine geim kaotati pärast suurepärast avageimi 15:25. «Me pole veel vaimselt nii kõvasd, et suudaksime ühel lainel üüsida. Järjekordselt on mul hea meel, et suutsime pärast sellist sauna kokku võtta ning välja tulla,» sõnas treener.

Kas augustikuuks, mil peetakse EM-finaalturniir, olid plaanid tehtud? «Ma olen selline treener, kes ei tee endale mingeid plaane. Ma pole kunagi kuskil puhkamas käinud ei lõuna-ega põhjamaal. Minu puhkus on siiani võrkpall olnud!»

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles