Kas Lenna andis tõesti uue vihje Vanilla Ninja comeback'iks?!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lenna Kuurmaa näeb Vennaskonna lambakarjusest kitarristi riigikogu liikmena
Lenna Kuurmaa näeb Vennaskonna lambakarjusest kitarristi riigikogu liikmena Foto: Maarius Suviste /

Äsja kihlunud lauljanna Lenna Kuurmaa külastas eile hommikul Elmari raadiosaadet «Elmari hommikujutt». Seal poetas Lenna huvitava vihje, et bänd minevikust võib tulevikus taas avalikkuse ette tulla.

Eile hommikul külastas Lenna Elmari raadiot ning rääkis saatejuhtidele Lauri Hermannile ja Tiiu Sommerile oma uue albumi tagamaadest.

«Paratamatult on mingil hetkel värskemat materjali,» rääkis Lenna uue plaadi tagamaadest.

«Sisemine ärevus tekib, kui ei ole uut asja, kuhu saaks ennast suunata. Arvan, et paljuski sündis see plaat vajadusest, et on vaja uut muusikat teha ja esitada,» lisas lauljanna.

«Eks ole näha, kuhu meid muusika viib. Mind kui artisti üksinda ja bändiga. Ja samas on üks teine bänd minevikust, mis võib-olla natukese aja pärast ka kuskil näitama hakkab end. Võib-olla!» jäi Lenna salapäraseks.

Kõlakad kokkutulemisest said alguse eelmisel aastal Anu Välba saates tehtud aprillinaljast. Kas tõesti võib Lenna öelduga vihjata, et menubänd Vanilla Ninja comeback pole enam pelgalt unistus ja aprillinali?

Juba 24. jaanuaril näeb Lennat Saku Suurhallis Eesti Muusikaauhidade galal. Mida seal täpsemalt kuuleb ja näeb, jääb praegu saladuseks. 

Samuti on märtsis oodata ka Lenna plaadi «3x» plaadiesitluskontserdid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles