Kanal 2 toob televaatajateni saarepoisi Uudo Sepa raju plaadiesitluskontserdi (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uudo Sepa plaadi "Sinule" esitluskontsert 2018.
Uudo Sepa plaadi "Sinule" esitluskontsert 2018. Foto: Joakim Klementi / Postimees

Detsembril ilmus superstaari saate võitja Uudo Sepa esikalbum nimega «Sinule». Plaadiesitluskontsert toimus Tallinnas klubis Venus, mille Kanal 2 neljapäeval ka televaatajateni toob.

Kanal 2 toob neljapäeva õhtul televaatajateni Uudo Sepa debüütalbumi «Sinule» kontsertsalvestuse. Laval on Uudo Sepp Bänd, mis toob teie ette debüütalbumi täies pikkuses.

Uudo Sepa album ilmus koostöös mitmete Eesti ja Soome laulukirjutajatega nagu Maian Kärmas, Karl-Ander Reismann, Bert Prikenfeld, DJ Rudd, Matias Melleri, Alx Go, Duncan Townsend, Katrina Noorbergen, Jenny Karr ja Carsten Schedler.

Terve albumi produtsendiks ning ka mitme loo kaasautoriks on andekas Rootsi produtsent Kim W, kellega koos lihvis Uudo kõiki lugusid viimse detailini. Album salvestati Berliinis ja Helsingis.

«Album «Sinule» on minu esimene album. Selle jooksul olen tohutult õppinud ja kogemust juurde saanud, kuidas toimib meelelahutusvaldkond. Aasta tagasi poleks ma osanud sellisest asjast unistadagi, et mu endal võiks album välja tulla. See on olnud mu suurim unistus ja tänan kõiki, kes on aidanud mind sel teel,» rääkis Uudo oma debüütalbumist.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles