VAATA OTSE: lustakas ja vahetu reisiseiklus «Paljas Porgand Itaalias»

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kell 21.00 alustab Kanal 2s uus tõsielusari «Paljas Porgand Itaalias», milles noor ja värske armastajapaar Merilin Taimre ning Roomet Poom otsivad koos seiklusi oma esimesel ühisel välisreisil -  tõeliselt romantilises Itaalias.

Paljas Porgand ehk Merilin Taimre on kaunis sotsiaalmeediastaar, kelle südames elab tervislik elustiil. Oma blogis räägib ta ausalt oma kehast, tervisest ja toitumisest.  Nüüd on ta leidnud endale ideaalse kaaslase, kellega oma supertervislikku eluviisi koos järgida, trenni teha, lustida ja veiderdada ning elu nautida.

Foto, - video,- ja trennientusiast Roomet Poom suudab igas olukorras positiivseks jääda ja teeb kõik, et oma printsessi õnnelikuna hoida. Kuidas õnnestub see aga nende esimesel välisreisil? Teatavasti on uue suhte suurimaks proovikiviks just esimene ühine välisreis.

Noortel armunutel on kindel eesmärk terve reisi jooksul endile kindlaks jääda ja järgida oma tervislikke eluviise. Et see neil õnnestuks, on nad Eestist kaasa pakkinud ka kohvritäie tervislikku toidukraami. Kuid juba lennujaamas selgub, et Itaalial on neile teised plaanid varuks. Eneseületamise ja iseloomu kasvatamisega tuleb alustada juba maandudes, kuna Itaalia pakub ahvatlusi igal võimalikul hetkel.

Tänases esimeses osas tuleb noorpaaril rentida endile sõiduvahend ja leida ööbimismaja. Samuti selgub tõsiasi, et Paljas Porgand on mõne koha jaoks ehk liiga paljas.

Romantiline ja lõbus reisiseiklus «Paljas Porgand Itaalias» alustab Kanal 2s täna kell 21.00, kohe pärast koguperesaadet «Suur lotokolmapäev: Rooside sõda».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles