Postimees TV. Aasta treener Gheorghe Cretu sai kätte Kristjani kuju

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

27. detsembril Saku Suurhallis toimunud «Spordiaasta tähed» pidulikul auhinnagalal nimetati teist korda järjest aasta treeneriks Eesti meeste võrkpallikoondise juhendaja Gheroghe Cretu. Rumeenlane ei saanud töökohustuste tõttu kohapeal Kristjani kuju vastu võtta, kuid sai selle enne pühapäevast võidukat EM-valikmängu Lätiga.

Mida see auhind Cretu jaoks tähendab? «See tähendab, et võrkpall on viimase viie aastaga palju arenenud. See tähendab, et inimesed jälgivad võrkpalli – mitte ainult meie enda fännid, aga ka alaliidud ja ajakirjanikud. Kõik mõistavad, et võrkpall on praegu Eesti spordipildis oluline osa. Oleme kõik selle üle väga uhked. Nagu olen kogu aeg öelnud, on see auhind kogu võrkpallile – treeneritele, noortele, mängijatele, taustajõududele.

Me kõik oleme nende viimase viie aasta jooksul midagi panustanud. Me toome jätkuvalt uusi mängijaid koondise juurde ja nad hoiavad mind motiveerituna, sest ma näen suviti, kui palju noori mängijaid tahab jõuda nende meeste tasemele siin. Seda see auhind ka tähistab,» lausus Cretu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles