Video: mupo patrulli elu ohtu seadnud autojuht on tabatud (5)

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis

Mullu novembris Tallinnas Tartu maanteel Paberi trammipeatuses jalakäijate alal kihutanud ja seeläbi mupo piletipatrulli eluohtlikku olukorda seadnud autojuht on tuvastatud.

Tänu turvakaamerate ja ametniku personaalkaamera salvestustele õnnestus sõiduk tuvastada. Mupo edastas materjalid politseile, kes alustas menetlust ning selgitas välja, et sellel päeval kasutas sõidukit auto omaniku 1985. aastal sündinud poeg. Noormees on süüd  tunnistanud ja tänaseks ka oma karistuse saanud.

«Kogu selle kahetsusväärse loo juures on hea meel tõdeda, et tänu kahe korrakaitseameti heale koostööle on süüdlane tuvastatud,» ütles munitsipaalpolitsei ameti juhataja Aivar Toompere. «Oluline on, et noormees on oma tegevuse ohtlikkust analüüsinud ja seda puhtsüdamlikult kahetsenud. Usun, et mõlemale osapoolele on lõpplahenduseni jõudmine kergenduseks, sest lahenduseta olukorrad on  kõige halvemad. See juhtum on nüüdseks lõppenud. Loodan väga, et õppetund kihutajale on olnud piisav.»

Kommentaarid (5)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles