13. kohalt alustav Ilves: loodan, et pump töötab täna paremini

Andres Vaher
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kodusel Otepää kahevõistluse Mk-etapil võistlev Kristjan Ilves tunnistas, et kodupubliku ees hüppamine tekitas kerge närvi, kuid oma hüppe on ta siiski üles leidnud: Ilves kandus 92 meetrini ja kogus 116,8 punkti. 

«Päris korralik võistlushüpe. Proovivooruga võrreldes oli poomi ka allapoole toodud, oleksin jäänud rohkem rahule kui tulnuks sama pikk hüpe kui kvalifikatsioonis (94 meetrit – toim). Aga siis oleks ka lagi olnud,»sõnas ta Eseti ajakirjanikele.

«Hetkeseisuga on raske tahta, et hüpata stabiilselt esikümnesse. Kindlasti oleksin natukese paremaks suuteline, aga sain korraliku keskmise ära tehtud.»

Ilves tunnistas, et kodupubliku ees tuli ka väike pabin sisse. «Ikka tahad ju kodupubliku ees kõige paremini võistelda. See natuke põhjustas otsa peal kerget rahutust. Aga üldiselt oli tehnika paigas, see oli okei. Paremat ilma ei ole võimalik tahta.»

Eile lõpetas Ilves põhivõistluse 35. kohal, tänase enesetunde põhjal on lootust veidi paremaks kohaks. Lähtepositsioon on hea - ta alustab 13. kohalt, kaotust liider Jarl Magnus Riiberile on +1.10. «Olen eilsest suhteliselt hästi ära taastunud. Loodan, et pump töötab täna paremini!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles