Südantlõhestav video: autost tänavale visatud koer püüdis peremehele meeleheitlikult järgneda (1)

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Detsembris märkas üks Inglismaal asuva Trenthami äärelinna elanik tänava ääres imelikku kogu. Mööduja jättis auto seisma, läks asja lähemalt uurima ja leidis eest koera, kes oli end pessa kerra tõmmanud ja värises. 

Heasüdamlik leidja võttis koera kaasa ja viis ta kohaliku veterinaari juurde lootuses neljajalgse pere üles leida. Koerast anti teada ka Suurbritannia loomapäästeorganisatsioonile RSPCA, mille töötajad tegid koera leidmiskohas asunud turvakaamera linti läbi vaadates jahmatava avastuse. 

Selgus, et kutsa oli julmalt hüljatud. Kaamera vaateväljas peatus auto, millest astus välja mees koos koeraga. Kiirel sammul läks seltskond teisele poole teed, tundmatu mees viskas maha koeravoodi, lasi koera rihma otsast lahti ning jooksis tagasi autosse. Kohe kui koer omaniku ebatavalist käitumist märkas, sööstis ta auto juurde ja proovis sellesse meeleheitlikult sisse saada. Südametu mees sõitis aga minema, jättes neljajalgse keset külma detsembriööd omapäi. 

«Selline käitumine on uskumatu ja erakordselt julm,» kirjutas RSPCA inspektor Natalie Perehovsky organisatsiooni poolt välja antud teates. «Näha seda õnnetut koera niivõrd suures stressis autole järgi jooksmas on südantlõhestav. Me ei saa aru, kuidas keegi suudab midagi sellist teha ja seda eriti jõuluajal.»

Koer, kes sai endale nimeks Snoop, kosub nüüd spetsialistide hoole all ning on talle antavast tähelepanust vaimustuses. RSPCA kogub nüüd vihjeid, et julm koerahülgaja leida ning Snoopile hakatakse otsima uut kodu, kus inimesi armastav koer elu lõpuni rõõmsalt elada saaks. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles