Järelvaadatav: kuningas Riiber jäi Otepääl alistamatuks, Ilves teenis esimesed MK-punktid!

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Video ei ole enam kättesaadav. Video ei ole enam kättesaadav.

Kristjan Ilves on ületanud mõõna ning tõi koduselt Otepää MK-etapilt esimesed punktid! Hüppevooru järel 13. kohalt teele asunud Ilves sai 28. koha, jäädes võitnud Jarl Magnus Riiberile alla +1.41,2.

Tulemused: 1. Jarl Magnus Riiber (NOR), 2. Johannes Rydzek (GER) +20,9, 3. Akito Watabe (JPN) +43,6 ... 28. Kristjan Ilves +1.41,2.

ENNE VÕISTLUST:

Laupäeval jäi hüppevõistlus tugeva tuule tõttu ära.

 «Tuul puhus küljelt ja väga erineva tugevusega. Kord oli 3 m/s, juba sekundi-paari pärast 6, vahel 7 ja isegi 9. Seda oli meie jaoks liiga palju. Üritasime kõigest väest, aga kahjuks saime mäest alla lubada vaid ühe proovihüppaja. Me ei suuda säärastes oludes tagada võistlejate ohutust ega võrdseid tingimusi. Kahjuks pidime seetõttu langetama taolise otsuse,» selgitas Rahvusvahelise Suusaliidu (FIS) kahevõistluse direktor Lasse Ottesen Postimehele. 

Tänane meeste kvalifikatsioon algab kell 10.45, eestlastest on stardis Kristjan Ilves, kes sai eile 35. koha. «Loodan, et saame hüppama ning siis teen oma hüppe juba ära,» hindas Ilves oma seisu. Reedeses proovivoorus kandus tema parim tulemus 98,5 meetrini. 

Kahevõistlejate suusahüpped järelvaadatavad:

Video ei ole enam kättesaadav. Video ei ole enam kättesaadav.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles