Uus täht räpitaevas? Saatejuht Jüri Butšakov tegi Beebilõustaga loo

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuvatõmmis Jüri Butšakovi ja Beebilõusta loost.
Kuvatõmmis Jüri Butšakovi ja Beebilõusta loost. Foto: Kuvatõmmis

Kui Robert on roolis ja Piret on laos, siis Beebilõust ja Butšakov tekitavad kaose ning räpivad koos meeleolukas saates «Aastavahetus Kanal 2ga».

Eesti kõmuliseim räppar Beebilõust ehk kodaniku nimega Andrus Elbing ning «Hommiku!» saatejuht Jüri Butšakov ühendasid jõud ning lasid riimidel lennata. 

«Mis kell sa hommikul ärkad, äh?» tegi Beebilõust otsa lahti.

Sellepeale aga räppis Jüri, et pommib Kopli lõpus pommib Andrus Elbingut. «Kui Robert on roolis ja Piret on laos ja kui mina haaran mikri, siis tulemus on kaos, nagu Tarandil.»

«Seetõttu ongi elu läinud nii, et sinu tähtsaimaks numbriks number on 6.45, » vihjates sellega praeguseks lõppenud «Hommik!» saate algusele.

«Ütlen ausalt, ärkan siis, kui kell on saanud 4.05, 17 ja lõpuks 25,» rääkis Jüri loos, millal tema iga hommik tõuseb.

Beebilõust aga vastas, et sellel ajal läheb tema alles Venusest esinemast koju ning magab päeva maha nagu päevavaras.

«Hommikuti asja must ei saa, kuid teid pole lähedal,» tsiteeris Beebilõust Taukarit.

Jüri ja Andrus võtsid räpilauluga kokku saatejuhtide meeldejäävad tegevused ekraanil ning tegid ka legendaarseid blondiininalju. 

«Hommikust saab lõpuks ikka õhtu. Esmalt vana-aasta õhtu ja siis lõppude lõpuks algab kella 8-st see õhtune «Õhtu!,» võttis Jüri loo kokku.

Räpilaulu sõnade autoriteks on Jüri Butšakov ja Andrus Elbing, muusika on loonud Tristan. Video režissöör ja monteerija on Sander Allikmäe ja operaator Mart Vares, produtsendid Kätlin Karama ja Sander Allikmäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles