Videotervitus: tuntud näod avaldavad, mida head ja paremat soovivad nad uueks aastaks nii endale kui teistele!

Britten Torstenberg
, Reporter-toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Elu24 palus tuttavatelt nägudelt, et nad jagaksid meiega, millised on nende plaanid uueks aastaks ning mida ilusat soovivad nad kõikidele eestimaalastele.

Elu24 videotervituses jagavad häid soove ja tulevikuplaane Anne Veski, Reet Aus, Helen Adamson, Inga Tislar, Dar Salim, Danel Pandre, Kethi Uibomägi, Kerli Kõiv ning Martin Müürsepp.

«Mina soovitan kõikidel inimestel 2019. aastal proovida seda, et nad võtavad igast kogemusest midagi positiivset. Kui juhtub isegi midagi halba, siis üritada mõelda, mis on positiivses selles ja mida saaks õppida ja ma loodan, et see omakorda aitab ka empaatiavõimet teiste inimeste suhtes suurendada ja siis on kõigil ilusam ja toredam aasta,» sõnas lauljatar Helen Adamson.

«Minu lubadus uueks aastaks on võtta üks kümme kilo maha,» tunnistas kossulegend Martin Müürsepp. «Jaanuaris alustan tapva dieediga ja kavatsen jõusaalis käia paar korda nädalas.»

«Head uut aastat kõigile eestlastele! Soovin teile edu, rahu ja rõõmu aastasse 2019! Kõike paremat!» soovis Taani näitleja Dar Salim.

«Mina soovin, et uuel aastal oleks sinu iga päev täidetud soojusega, et sa annaksid soojust ja saaksid soojust tagasi ja see oleks täis positiivsust,» soovis lauljatar Inga Tislar.

«Ma olen varasemalt andnud, aga seekord ma lubasin endale, et ma olen natukene vallatum!» teatas lauljatar Kethi Uibomägi. «2019 tuleb selline vallatu aasta!»

«Armsad sõbrad, häid jõule ja head uut aastat! Ma loodan, et uus aasta saab olema täis maagiat ja et kõik teie soovid täituvad,» pani oma head soovid teele lauljatar Kerli Kõiv.

«Mina väga soovin, et aastal 2019 teeksime me kõik oma ostuvalikud väga keskkonnateadlikult,» sõnas moelooja Reet Aus.

«Mis ta toob... Ma arvan, et hetki lähedastega, abikaasaga, lastega. Teeme kontserte ja lihtsalt lahedalt elame!» teatas popdiiva Anne Veski, kelle suvi on juba kontserte täis.

«No nii, kallis Eesti rahvas! Mina soovin teile järgmiseks aastaks kindlasti väga palju muusikaõnne, sest head muusikat toodetakse meil palju, tehakse väga häid kontserte, kirjutatakse väga mõnusaid lugusid. Toetage omasid ja nautige seda, mida teile tehakse!» soovis muusik Danel Pandre.

Vaata ka videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles