Galerii ja video: Tallinna kesklinnas Luminori pangast tuli põlenguteade, kohale sõitnud päästjad tulekahju ei tuvastanud (3)

Sven Randlaid
, Toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäeval veidi pärast südaööd tuli teade tulekahjust Tallinna kesklinnas Liivalaia tänaval Luminori panga hoones, sündmuspaigale saadetud päästemeeskonnad põlengut ei tuvastanud.

Põhja päästekeskuse teatel tuli mõni minut pärast südaööd teade põlengust aadressil Liivalaia 45. Päästekeskuse pressiesindaja sõnul automaatne tulekustutussüsteem pangahoones ei rakendunud ning leeke polnud näha. Päästjad käisid korrushaaval hoone läbi, et olukorda kontrollida.

Sündmuspaigale saadeti viis päästemeeskonda, samuti politsenikud.

Liivalaia tänaval oli sündmuspaigas üks sõidusuund mõnda aega suletud.

Kohal viibinud Postimehe fotograafi sõnul tänavalt lahtist tuld ega suitsu näha polnud, kuid õhus oli tunda kärsahaisu.

Kell 01.15 ütles Põhja päästekeskuse pressiesindaja, et põlengusündmus on lõpetatud ning põlengut ei tuvastatud. Pressiesindaja sõnul olevat väljaspool pangahoonet nähtud auru või suitsu, mis võis tekkida hoone tehnosüsteemide isepuhastumise tagajärjel.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles