Vaata ja imesta! Beebiootel Getter Jaani vihtus alles eelmisel kuul nabapluusis tantsu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Hiljuti andis Getter Jaani teada, et ootab elukaaslase Ott Sander Palmiga esimest last, ning näitas Instagramis kasvavat beebikõhtu. Hämmastav on aga see, et alles novembrikuus vihtus poplauljatar laval tantsu, seljas paljastav nabapluus.

Beebiootel Getter astus Saku suurhalli lavale 3. novembril, mil toimus suurejooneline auhinnagala MyHits Awards 2018. Lauljatar lõi kaasa uhkes avanumbris, mille raames tuli tantsulembelisel artistil füüsis korralikult proovile panna.

Elu24 otseülekande saatejuhid Loora ehk Laura Liisa Leosk ja Hensugusta ehk Henri Karpov imestasid toona, kuidas Getter nii vägeva tantsunumbriga hakkama sai ja nõnda head vormi hoiab, aimamata, et noor lauljatar oli samal ajal ka rase.

«Ma armastan laulmist ja ma armastan tantsimist ning kui on võimalik, püüan need kokku panna,» kommenteeris Getter saatejuhtidele, kuidas on võimalik korraga laulda ja tantsu vihtuda. «Mul on nii hea meel, et sain siin MyHits Awardsil panna kokku sellise võimsa sõu koos 26 tüdrukuga. Ma olen neile nii tohutult tänulik,» rääkis 25-aastane lauljatar.

Getter nomineeriti auhinnagalal aasta instagramiartisti tiitlile ning tema laul «Chasing Trouble» aasta hitiks.

Vaata ja meenuta MyHits Awardsi suurejoonelist avanumbrit, milles osalesid ka WATEVA ja Emily J ning Jüri Pootsmann ja Elina Born. Getteri hoogne tantsukava algab 5:35.

Lapseootusest andis Getter teada jõululaupäeval. Elukaaslase Ott Sander Palmiga kohtus lauljatar «Tantsud tähtedega» saate ajal ning on sellest ajast ka koos. Ott Sanderil on eelmisest suhtest laps, Getter saab emaks esmakordselt.

Nüüd, poolteist kuud pärast Saku suurhalli laval esinemist näeb Getter välja selline:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by G E T T E R J A A N I (@gettermusic) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles