Kelly Sildaru: ma ei osanud aimata, et minu tagasitulek sedavõrd edukas on

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

16-aastane Kelly Sildaru on hoolimata noorest east võinud juba kolm aasta noorsportlase tiitlit. Noorsportlaseks kvalifitseerub Sildaru veel järgmised kuus aastat. «Seda on päris palju! Ma pole kunagi niimoodi mõelnud.»

Eelmise hooaja põlvevigastuse tõttu sisuliselt vahele jätnud eestlanna on pärast vigastuspausi sekkunud kohe kõrgesse mängu. Seda mitte ainult trumpalal pargisõidus, vaid ka rennisõidus, kus seni eestlannal väga palju võistluskogemust polegi. Ometi suutis ta viimasel MK-etapil võita ka ala tugevaimat naist, olümpiavõitjat Cassie Sharpe’i.

«Ma poleks osanud aimata, et pärast vigastusest tagasitulekut saab minu hooaeg olema sedavõrd edukas. Mul äärmiselt hea meel selle üle. Pipe'is on kõik tüdrukud väga tugevat. Eriti tugev on Cassie. Ma poleks arvanud, et ma võidan teda. See tuli mulle väga suure üllatusena,» ütles Sildaru.

Uus aasta algab Sildaru jaoks aga tormiliselt. Jaanuari lõpus sõidab ta USAsse X-mängule, millele järgnevad kohe samuti USAs peetavad maailmameistrivõistlused. «Plaanin osaleda mõlemal. Võistlusgraafik on päris tihe, aga tuleb kuidagi hakkama saada.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles