Martin Järveoja: iga rallifänn on omamoodi saadik (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Aasta võistkonnaks valiti tänavu rallipaar Ott Tänak ja Martin Järveoja. Auhinna võttis vastu kaardilugeja Järveoja, kes rääkis tänukõnes fännide olulisusest.

«Energia jäävuse seadus on üks olulisemaid seaduseid füüsikas. Energia ei teki ega kao, ta võib vaid muunduda ühest liigist teise või kanduda ühelt kehalt teisele. Toyota ja meie fännide energia on aidanud meil tänavu saavutada palju ilusat. Kohati oli energia ülekandumisel tekkinud kadu liiga suur ja tiitel jäi meil seetõttu saavutamata,» tõdes Järveoja.

Erilised tänusõnad kuulusid Järveoja poolt aga rallifännidele. «Kõige tähtsamad on aga rallifännid, kes te olete võtnud teekonna mõnele MM-etapile. Tore on näha Mehhiko mägedes või Saksamaa viinamarjaistanduses lehvimas Eesti lippe. Iga rallifänn on omamoodi saadik tutvustamaks Eesti riiki. Seda aastat on jäänud veel neli päeva. Tehke sporti, käige saunas ja veetke aega lähedastega.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles