Aasta treener Gheorghe Cretu: loodan, et teeme järgmisel aastal ajalugu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Teist aastat järjest pälvis aasta treeneri auhinna Eesti võrkpallikoondise juhendaja Gheorghe Cretu. Paraku ei saanud rumeenlane Kristjani kuju Saku Suurhallis kohapeal vastu võtta, kuid tema tänusõnad jõudsid rahvani.

«Olen praegu väga liigutatud, sest see on suur au teist aastat järjest. Ma ei oodanud seda,» sõnas Cretu. «Arvan, et see on meie kõigi autasu: võrkpallile, meeskonnale, fännidele ja poolehoidjatele, kes on alati meie kõrval meid toetamas nii rasketel kui headel aegadel. Te olete uskumatud, sest kõik maailmas ja Euroopas teavad, kuidas te meie poisse toetate ja annate meile uskumatuid emotsioone. Aitäh veelkord selle suurepärase autasu eest!»

Eesti võrkpallikoondis jõudis Cretu juhendamisel taas Euroopa meistrivõistlustele, mis leiavad aset 2019. aasta septembris. «Ma loodan kogu südamest, et uuel aastal oleme Euroopa meistrivõistlustel võimelised saavutama rohkemat ja teeme sel korral ajalugu,» lausus Cretu.

Aasta treener lisas lõpetuseks: «Soovin teile head uut aastat! Soovin kõigile sportlastele ja treeneritele edukat 2019. aastat ja palju edu, poisid! Aitäh, Eesti, veelkord!»

Gheorghe Cretu eest võttis Saku Suurhallis Kristjani kuju vastu võrkpallikoondise kapten Kert Toobal. Vaata allolevast videost tema lühikest tänukõnet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles