Postimees TV. Gerd Kanter koostööst poolakatega: poistel silmad säravad

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kettaheite olümpiavõitja Gerd Kanter on endiste konkurentide, poolakate Piotr Malachowski ja Robert Urbaneki treener. Esimene ühine kahenädalane treeninglaager kulges üle kivide ja kändude.

«Kahjuks lõppes see treeninglaager halvasti – Robert läks koju ja haigestus,» sõnas Kanter, kes ei teadnud, kas Urbanek sai viiruse lennu ajal või lennujaamast. «Kindlasti huvitav periood nii minu kui õpilaste jaoks. Esimene laager oli mõlema poole jaoks väljakutsuv ja minu jaoks on mingi märk see, et kui poistel silmad säravad, siis järelikult on sellest vastastikkusest koostööst midagi õppida.»

7. jaanuaril läheb Kanter oma hoolealustega Poola, kus on kaks nädalat ja seejärel, veebruaris minnakse järgmisesse treeninglaagrisse Lõuna-Aafrikasse.

«Koduses plaanis asjad (pärast karjääri lõpetamist) väga palju paremaks pole läinud,» naerab Kanter. «Kodust eemalolekuaega on endiselt päris palju, aga üritan peret nii palju kui võimalik kaasata,» lausus Kanter.

Vaata ülalolevast Postimehe videointervjuust, mida kettaheite olümpiavõitja Gerd Kanter veel rääkis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles