Järelvaadatav: ekskalevlase koduklubi Orlando Magic sai kodusaalis keerulise võidu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Video ei ole enam kättesaadav. Video ei ole enam kättesaadav.

Korvpalliliigas NBA alistas ekskalevlase Isaiah Briscoe koduklubi Orlando Magic kodusaalis lõpusekundite heitluses kunagise «pahade poiste» meeskonna Detroit Pistonsi 109:107. Võitjate resultatiivseimaks kerkis 26 punkti visanud D. J. Augustin. Briscoe ei mahtunud Magicu koosseisu. Mäng on Postimehes järelvaadatav.

Mängu tipphetked:

Enne mängu:

Pistonsi jaoks on käesolev hooaeg kujunenud eneseotsingulooks: mängupilt viskleb üles-alla kui ameerika raudtee. Liiga ühe võimsama eesliiniga klubi ei leia kuidagi meeskondlikku rünnakujoonist ega saa mehi väljakul ühele lainele. Tagaliinimängijad teevad järjepanu Copperfieldi kadumistrikke, vahel mitmekesi korraga.

Turniiritabelis asub Pistons hetkel vastasest kahe koha võrra kõrgemal, olles kogunud ühe võidu enam. Viimased lahingud ennustavad aga mootorite meeskonnale hävingut: kaks päeva tagasi jäädi ligi 40-ga alla Indiana Pacersile, Orlando üllatas äsja aga Nikola Vucevici 30 punkti ja 20 lauapalli toel liiga tolle hetke liidrit Torontot 116:87.

Selleks, et asju enda jaoks ümber pöörata, tuleb Detroidil üles leida eeskätt mängukirg, et mitte öelda lahingumoraal. Eriti käib see Detroidi tagaliini kohta, sest korvpall on ennekõike meeskonnamäng.

Magicu ridadest leiab mehe, kes alles hiljuti kandis Eesti klubi särki. Kentucky ülikoolist NBAsse pürginud Isaiah Briscoe jäi 2017. aastal draftimata, tuli seejärel mängima Kalev/Cramosse ja tegi seda edukalt, pälvides Ühisliigas parimale noormängijale antava auhinna. Tänavu suvel tema suur unistus viimaks täitus, sest juunis lõi ta Magicuga käed.

Suurema osa ajast on Briscoe siiski veetnud sõsartiimi Lakeland Magicu eest G-liigas mängides, ent on pidevalt kuulunud ka Orlando mängupäeva koosseisu. Tõsi, platsile saab ekskalevlane tavaliselt nende kohtumiste lõppudes, kus vahe on juba emmale-kummale poole suureks kärisenud, ning sedagi vaid mõneks minutiks. Parimal juhul on tal kirjas 16 mänguminutit novembrikuises kohtumisest New York Knicksiga, statistiliselt parim mäng jääb aga oktoobrisse, kui ta viskas 88:120 kaotusmängus Charlotte Hornetsi vastu kümne minutiga 10 punkti ja andis lisaks kolm korvisöötu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles