Postimees TV: Lakers surus tiitlikaitsja nurka, ent kaotas LeBron Jamesi

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Los Angeles Lakers alistas läinud ööl korvpalliliigas NBA tiitlikaitsja Golden State Warriorsi suisa 127:101, ent suurepärasele mängule jättis pitseri LeBron Jamesi vigastus. James vigastas kolmandal veerandajal kubemelihast ning enam väljakule ei naasnud.

«Loodetavasti pole see suur asi ning saan väljakule juba õige pea,» rääkis James, kelle arvele jäi 17 punkti ja 13 lauapalli, pärast mängu ESPN-ile. James läheb Eesti aja järgi juba täna hommikul uuringutele.

«See oli meie selle hooaja kõige täiuslikum mäng,» kinnitas Lakersi peatreener Luke Walton. «Ilma LeBronita sai meeskond tervikuna väga hästi hakkama ning näitas, et me ei toetu vaid veteranile.»

Lakersile oli võit seda väärtuslikum, sest kuue aasta jooksul polnud suudetud Warriorsi koduväljakul alistada. Kyle Kuzma viskas 19 punkti, horvaat Ivica Zubac lisas 18 punkti ja 11 lauapalli ning Rajon Rondo 15 punkti ja 10 resultatiivset söötu.

Vastaste poolelt viskas pingilt alustanud Andre Iguodala 23 punkti, Kevin Durant lisas 21 punkti, seitse lauapalli ja seitse resultatiivset söötu. Enim oli Warriors hädas kaugvisetega, tabades 36 üritusest kõigest üheksa.

Läänekonverentsi tabelis ollakse üsna lähestikku: Warriors hoiab 23 võidu ja 12 kaotusega teist kohta, Lakers on 20 võidu ja 14 kaotusega neljas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles