Video: kossulegend Martin Müürsepp paljastab, mis juhtus, kui ta kord suusad alla pani

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Korvpallur Martin Müürsepp, kes lööb kaasa Kanal 2 aastavahetuseprogrammis «Aastavahetus Kanal 2ga», lubas tuleval aastal kümme kilo kaalust alla võtta. Elu24 intervjuus rääkis kossutäht, mis olid lõppeva aasta säravaimad hetked, kuidas aastavahetuse veedab ja mis juhtus, kui ta kord suusad alla pani.

«Kõige positiivsem elamus oli see, et sai käidud niivõrd paljudes kohtades oma vanade sõpradega kokku saamas,» rääkis ainsa eestlasena unistusteliigasse NBA jõudnud kossutäht lõppevale aastale tagasi vaadates. «Võib öelda, et see oli minu aasta suurim saavutus,» arvas Müürsepp.

Vana-aastaõhtuks sportlasel suuri plaane pole. «Ma ei ole juba ammu aastavahetuseks plaane teinud. 31sel pealelõunat tuleb see õige tunne sisse ja siis saab näha, kuhu poole tuul puhub,» rääkis 44-aastane Müürsepp oma aastalõpurituaalist.

Uuel aastal lubab mees suure kossulahingu eel kümmekond kilo alla võtta. Nimelt toimub tuleva aasta septembris Tallinnas Saku suurhallis Müürsepa «Viimane lahing», kus on kohal endised võistkonnakaaslased üle maailma. Platsil võetakse mõõtu legendaarse Tallinna Kaleviga.

«Igal juhul alustan jaanuaris tapva dieediga ja kavatsen jõusaalis käia paar korda nädalas,» plaanib Müürsepp ning loodab, et kaalukaotus toob kaasa ka parema enesetunde.

Korvpallistaar tõdes, et suusamees ta pole, kuna tehnika pole paigas. «Mul on olnud suusad, slallisuusad, kaks-kolm korda sõitsin alla, käisin käbla, müüsin maha. Suuskadega mul ei ole häid kogemusi, koolidevahelisel võistlusel murdmaas nägin kõvasti vaeva, aga ikkagi paljud läksid must mööda,» jutustas Müürsepp.

Vaata sporditähe videointervjuud!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles