Tipphetked: Harden pani püsti jõulusõu, Rocketsile väärtuslik võit

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

James Harden viskas juba seitsmendat mängu järjest üle 30 punkti kui Houston Rockets alistas 113:109 Oklahoma City Thunderi. Sedapuhku teenis Harden 41 punkti. 

Viimase veerandajaga pooled punktidest visanud Hardeni kontole lisandus ka kuus lauapalli ja seitse resultatiivset söötu. 

Vastaste poolelt viskas Paul George 28 punkti ja tõi 14 lauapalli kui Russell Westbrooki arvele jäi 21 punkti, üheksa lauapalli ja üheksa resultatiivset söötu.

Mängu eel otsustas Harden aga veidi jõulupahalast mängida ning riietus... Grinchiks! 

Terve mäng järelvaadatav:

Video ei ole enam kättesaadav. Video ei ole enam kättesaadav.

ENNE MÄNGU:

Kodumeeskond tuleb tänavu esimest korda sunniviisiliselt väljakule Chris Paulita. Rocketsi mängujuht on senise hooaja peale mängus visanud keskmiselt 15,6 punkti, andnud kaheksa resultatiivset söötu ja noppinud neli lauapalli, kuid neljapäevases 99:101 kaotuses Miami Heatile tegi Paul viga oma reielihasele ja peab kuni kuuks ajaks väljakutelt eemale jääma.

Rockets tõi Pauli kaotusest tekkinud augu täiteks meeskonda seitsmendat aastat NBAs palliva Austin Riversi, kelle tänavune hooaeg algas Washington Wizardsi ridades, kuid jõudis enne vallandamist kesta vaid kaks mängu.

Riversi peamiseks ülesandeks saab olema James Hardeni pallidega toitmine. Meeskondade tänavuses esimeses mängus (Rockets kaotas 80:98) kostitas ta Thunderit 38 punktiga, mis on kuus silma üle mehe hooaja keskmise.

Thunderi suurimaks staariks on Russell Westbrook, kes tõusis kolmikduublite arvult detsembri algul NBA ajaloo kolmandaks meheks Magic Johnsoni ja Oscar Robertsoni järel. Westbrooki hooaja keskmised näitajad on hirmuäratavalt efektiivsed: 24 mängus 20,2 punkti, 10,8 lauapalli ja 10,3 resultatiivset söötu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles