Järveoja isa «Reporterile» poja MM-debüüdist: mulle taheti kiirabi kutsuda

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ott Tänaku kaardilugeja Martin Järveoja on ralliautos legendi lugenud üle kümne aasta ja lõpuks pürginud maailma tipptegijate sekka. Uudistemagasin «Reporter» uuris, kuidas on üks Elvast pärit spordisõber nii kaugele jõudnud.

«Kui ma selle otsuse kunagi tegin, siis ei osanud unistada ega arvata, et see kunagi tõeks saab. Aga näed, võib-olla on see mingil määral läbi juhuste nii läinud ja nüüd oleme Otiga juba kaks aastat MM-rallidel sõitnud,» sõnas Järveoja.

Kaardilugeja isa Toomas Järveoja märkis, et Martin ja Ott on mõlemad pühendunud sportlased ja nende jõudmine maailma tippu on asjade loomulik käik. Muuhulgas meenutas Toomas meeste esimest ühist MM-etappi WRC-autoga. «Kui esimest Monte Carlo rallit, kus neil auto kahe silindriga töötas, abikaasaga vaatasime, siis taheti mulle kiirabi kutsuda. Mul olid närvid mustad ja see oli väga pingeline hetk,» lausus Toomas Järveoja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles