Elina Nechayeva: kuidas laulda rõõmsalt ja enesekindlalt

Eestimuusika.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Elina Nechayeva laulab videos kuulsa jõululoo «O Holy Night» ja annab nõu, kuidas esitada laulu rõõmsalt ja enesekindlalt. Aasta lõpp saab olema Nechayeval eriti pidulik ja suursugune. Ta plaanib koostöös Neeme Järviga soolokontserti Hiinas, Shanghai ooperiteatris. 

Tänavu 30. detsembril toimub Elina soolokontsert Shanghai ooperiteatris Neeme Järvi juhatusel sama ooperiteatri orkestriga. Esitletakse meeleolukat programmi, mis koosneb tuntud aariatest. Nende hulgas on ka kuulus Mozarti «Öökuninganna aaria» ooperist «Võluflööt» ning Delibes ooperist «Lakme» tuntuks saanud «Kellukeste aaria».

 «Esitusele tuleb ka eestimaist muusikat ning ma olen väga õnnelik, et saan tutvustada Hiina publikule meie kaunist muusikat. Mul on suur au teha oma Hiina debüüt koos legendaarse maestro Neeme Järviga. Ootan selle aasta lõppu suure õhinaga,» lausus Nechayeva.

Artikli videos esitatud klassikaline jõululugu «O Holy Night» on kirjutatud Adolphe Adami poolt juba aastal 1847. Elina Nechayeva kõrval saadab teda pianist Auli Lonks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles