Tipphetked: Vene tegi Euroliigas Gran Canaria eest kaotusmängus debüüdi

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Korvpalli euroliigas tegi Gran Canaria koosseisus debüüdi meeskonnaga liitunud Siim-Sander Vene, kui eestlase uus koduklubi kaotas Baskonia Vitoria-Gasteiz'ile 71:84.

Avaveerandajal suutis Gran Canaria meeskond näidata head mängu ning veerandaja lõpuks juhiti Baskonia meeskonna ees 27:22. Teisel veerandajal tuli aga Gran Canaria meeskonnal täielik mõõn ning veerandaeg kaotati seisuga 8:19, mis tähendas, et poolajaks oli Baskonia kohtumist juhtimas 41:35. 

Kolmandal veerandajal jätkas Baskonia head mängu ning kuigi Gran Canaria suutis ka ise 18 punkti visata, siis samas lasti Baskonial visata veerandajaga veel 27 silma juurde ja nii oldi viimase veerandaja eel 52:68 kaotusseisus. 

Viimasel veerandajal 4:35 enne kohtumise lõppu tuli väljakule ka Vene. Alguses kahel viskel eksinud eestlane suutis tabada ühe kolmese, mis oli Vene poolt ka ainuke tabav vise. Mängu lõpus võitis Vene kaitses ka kaks lauapalli. Viimane veerandaeg kulges võrdselt ning Baskonia võitis kohtumise 71:84.

Lisaks kohtusid täna Euroliigas ka liidrid Fenerbahce ning Moskva CSKA. Kuigi Fenerbahce oli korraks ka 15 punktilises kaotusseisus, suutis lõpuks Türgi meeskond kohtumise võita 79:75. 

Üheksa võitu järjest teeninud Fenerbahce on 12 võidu ja ühe kaotusega jätkuvalt Euroliiga liider. CSKA langes kümne võidu ja kolme kaotusega kolmandaks. CSKA-st tõusis mööda Real Madrid kellel on kirjas kümme võitu ja kaks kaotust. Gran Canaria on liigas 12. kohal viie võidu ja kaheksa kaotusega. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles