Südantsoojendav taaskohtumine: surnuks peetud kass ilmus pere rõõmuks taas välja

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Novembri alguses Californias lahvatanud maastikupõlengud hävitasid hooneid ja võtsid elusid nii inimestelt kui ka loomadelt. Seda suurem oli ühe perekonna rõõm, kui nad kuu aega pärast põgenemist oma mahajäänud kassiga taas kohtusid. 

Courtney Werblow ja tema pere olid sunnitud oma Paradise'i linnas asuvast kodust lahkuma, sest tuleleekide liikumissuund ähvardas kogu piirkonna maatasa põletada. Kuna põgenemisaeg oli minimaalne, ei jõudnud Courtney leida pere lemmiklooma, Timberi-nimelist kassi ja seetõttu olid nad sunnitud ilma temata minema. 

Täpselt kuu aega pärast lahkumist lubati Paradise'i elanikud oma kodude jäänuste juurde tagasi lootuses, et mõned nende isiklikest esemetest jäid tulest puutumata. Werblow'd leidsid aga eest rohkem, kui nad oleksid lootagi osanud — keset hävingut ootas neid Timber. Esialgu paistis, et kass ei suutnud pererahva naasmist uskuda, ent kui Timber Courtney ära tundis, tuli ta jooksusammul perenaise juurde.

Courtney jagas taaskohtumisest filmitud videot ka sotsiaalmeedias ning seda on nüüdseks vaadatud sadu tuhandeid kordi. «Pärast nii suurt kaotust on Timber ja tema leidmine vastupidavuse, tugevuse ja armastuse sümbol,» kirjutas Werblow oma postituses. «Ta on imeline kass ja me oleme nii õnnelikud, et ta taas meie juures on.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles