Tipphetked: Cavaliersi masendav hooaeg sai jätku ka Sixersi vastu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Korvpalliliigas NBA võtsid pühapäeva õhtul teineteiselt mõõtu Cleveland Cavaliers ja Philadelphia 76ers. Võit kuulus külalistele Philadelphiast 128:105.

Cavaliersi jaoks sai saatuslikuks mängu viimane veerand, mis kaotati suisa 19 punktiga 20:39. Sealjuures alustas 76ers veerandit tehes esimese kolme minutiga 11:0 spurdi.

76ersi võtmepalluriks kujunes tagamängija Ben Simmonds, kes sai kirja kolmikduubli: 22 punkti, 14 resultatiivset söötu ja 11 lauapalli. Võõrustajate resultatiivseim oli 18 punktiga Jordan Clarkson.

Vaata tervet kohtumist:

Video ei ole enam kättesaadav. Video ei ole enam kättesaadav.

Enne mängu:

Hooaega masendavalt alustanud Cavaliers on vabanenud vähemalt punase laterna rollist, kuid seitsme võidu ja 22 kaotuse juures pole neil tabeliseisu üle ka midagi hõisata. 76ers on seevastu liiga üks parema rünnakuga meeskondi ning 19 võidu ja 11 kaotusega ollakse idakonverentsi liidrite seas. Enim teeb vastastele sel hooajal kurja Joel Embiid, kelle arvel on keskmiselt 27 punkti ja 13,6 lauapalli mängust.

Samas on Embiid kahes viimases mängus kostitanud Indiana Pacersit 40 punkti ja 21 lauapalli ning Brooklyn Netsi 33 punkti ja 17 lauapalliga, kuid mõlemad mängud on Sixers kaotanud. Tosinast esimesest mängust vaid ühe võitnud Cavaliers on viimastes kohtumistes edukas olnud üle ühe: võidetud on Washington Wizardsit ja New York Knicksi, kaotatud aga kaks korda Milwaukee Bucksile. Kas muster jätkub ja võit tuleb ka Sixersi üle?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles