«Hommik!» Motivatsioonikõneleja Pritson-Tamme: kui ma ütlen, et olen kuninganna, siis nii ongi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Esmaspäevases saates «Hommik!» oli külaliseks Carmen Pritson-Tamme, kellega rääkisime tema uuest raamatust.

Carmen-Pritson Tamme raamat-kalender «Manifesto» on mõeldud inimestele iseenda raamatu loomiseks. Raamat aitab lähemale jõuda nendele eesmärkidele, millest oled ehk juba ammu unistanud, aga pole mingil põhjusel veel saavutanud. «Sa saad selle raamatuga kujuneda, kulgeda terve aasta. See on nagu aastane kursus. See raamat aitab sul fikseerida näiteks fookuse,» rääkis Pritson-Tamme.

Raamatu autori sõnul annab see teos võimaluse olla enda vastu aus. Raamatut peab täitma nagu päevikut ja seal on küsimused ees, mis sind suunavad ja sellisel viisil mõjub see teraapiliselt.

Pritson-Tamme sõnul saab iga inimene ise valida, milline tema elu ja teekond on. Kui inimene mõtleb, et ta on ohver, siis seda ta ongi. "Sul on alati valida, missugust lugu sa räägid iseendale. Kui mina ütlen stuudiosse tulles, et vot ma olen täna kuninganna. Ma tunnen ennast kuningannana," seletas Pritson-Tamme.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles