Saaremaa tegi Selveriga sotid selgeks ja võõrustab finaalmängu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Võrkpalli Eesti karikavõistluste finaalmäng toimub Kuressaares. See sai selgeks täna, kui Saaremaa VK alistas ka poolfinaalide korduskohtumises Tallinna Selveri 3:0 ja kindlustas finaalipileti.

Enne mängu:

Selveri meeskond pidas vahepeal ühe kohtumise Credit24 Meistriliigas, kui sai Rakvere Võrkpalliklubilt 2:3 kaotuse. Saaremaa pidas kahe poolfinaali vahel eurosarjakohtumise Prantsusmaal Poitiers´i Stade Poitevini vastu ning sai 0:3 kaotuse.

Teises paaris toimub otsustav kohtumine Pärnu VK ja Bigbank Tartu vahel pühapäeval kell 16.00 Pärnu spordihallis. Selle paari avamängus suutis 3:0 võidu võtta Pärnu meeskond.

Pärnu on vahepeal pidanud eurosarjamängu Itaalia klubga Monza Vero Volley ja sai 0:3 kaotuse. Bigbankil pole pärast karikamatši mänge olnud.

Karikasarjas mängitakse kodus-võõrsil süsteemis kuni finaalini. Edasi pääseb kaks võitu saanud võistkond; juhul kui mõlemal võistkonnal on üks võit ja üks kaotus, siis mängu eest antavate suurema punktide arvuga võistkond. Punktide võrdsuse korral mängitakse kuldne geim.

Karikafinaalid (meestele ja naistele) toimuvad 22. detsembril. Finaalide toimumispaik selgub pärast poolfinaale ja 2018. aasta karikafinaalid toimuvad selle meeskonna kodusaalis, kes lõpetas kahest finalistist 2017/2018 hooajal Eesti meistrivõistlused kõrgemal kohal.

Kogu mäng järelvaadatavana:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles