Filmikägu: Külas Eia-filmi noored staarid! Kes nende iidolid, mis lind ronib mööda puutüve ja kuidas ennast vaadata oli?

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Eia jõulud Tondikakul» avastseeni filmimine
«Eia jõulud Tondikakul» avastseeni filmimine Foto: Kristjan Mõru

Kuku Raadio kinosaate «Filmikägu» uus osa on nüüd netis kuulamiseks väljas ning varuks taas nii külalised kui ka uudised ja arvustused.

«Seekordse saate külalised on meil juba varem külas käinud, aga siis polnud neil aimugi, mis neid ees ootab. Meil on külas Paula Rits ehk Eia ja Siim Oskar Ots ehk Ats filmist «Eia jõulud Tondikakul». Millised on noorte näitlejate mõtted nüüd, kui film kohe kinno jõuab, kuulete saatest. Kuna saate salvestus toimus erakordselt vara (põhjustest juba podcastis), on uudiste sektsioon veidi kesisem. Seetõttu annab Lauri ülevaate Eestis linastunud filmide «100 000 klubist». Tavakava on sel nädalal juba priskem. Kinno jõuavad animatsioon «Grinch», «Robin Hood»'i uusversioon, Paul Dano lavastajadebüüt «Metsik Elu» ja Steve McQueen'i uus film «Lesed»,» tutvustavad saadet selle tegijad Lauri Kaare ja Kristjan Gold.

Kuula «Filmikägu» 79. osa:


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles