Telesarja «Pank» 7. osa: rootslased asuvad üle võtma – kas Nordpanka õnnestub päästa?

Spekter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiina Tauraite sarjas «PANK»
Tiina Tauraite sarjas «PANK» Foto: kaader seriaalist

Rootslased on otsustanud Nordpanga üle võtta. Kodupanga ülevõtmine põhjustab Nordpangas sisemisi pingeid. Toomas peab tegelema korraga mitme probleemiga – tema eesmärgiks on Nordpanga päästmine, kuid ta ei ole veel kindel, mida on võimalik teha. 

Sarja 7. osa on nähtav alates 7. detsembri südaööst.

Eesti uusimat ning kalleimat teleseriaali «Pank» saavad Minu Meedia tellijad nüüd vaadata Postimees TV vahendusel (ainult Eesti Vabariigi territooriumil). Osad on nähtavad piiramata aja vältel – kes kannatab oodata, võib peagi vaadata kasvõi kõiki osi korraga! 

10-osalise teleseriaali «PANK» keskmes on sündmused ühes pangas, mille tegevus mõjutab olulisel määral kõigi riigi elanike käekäiku. 1990ndate alguses saabub panka Toomas, kes teeb peadpööritavat karjääri. Koos pangajuhtide Ülle ja Kaljuga rühitakse läbi majanduskriiside edasi suurema eesmärgi poole. Ent paratamatult tekivad konfliktid konkurentidega, tööpinge murendab inimsuhteid ja kõik tegelased on silmitsi oluliste valikutega.

Peaosades Sergo Vares, Evelin Võigemast, Gert Raudsep, Priit Võigemast ja Andres Dvinjaninov. Režissöörid Jan Erik Nõgisto, Rainer Sarnet, Juhan Ulfsak ja Marianne Kõrver. Autorid Eero Epner ja Tarmo Jüristo, produtsent Paul Aguraiuja.

Vaata seriaali treilerit:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles