Galerii ja videod: Pärnu võrkpalliklubi näitas Itaalia tippklubile hambaid, kuid geimi kätte ei saanud

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu võrkpalliklubi pidi CEV Challenge Cupi 1/16-finaali avamängus tunnistama Itaalia klubi Monza Vero Volley 3:0 paremust. 

Pärnu spordihallis kuulus avageim 30:28 külalistele, kuigi pärnakatel oli kasutada koguni neli geimpalli. Kahes järgmises geimis oli Itaalia klubi üleolek juba kindlam: teine võideti 25:18 ja kolmas 25:21.

Pärnu parim oli 17 punktiga brasiillane Chizoba Neves Atu. Ilja Kovalovi arvele jäi üheksa ning Taavet Leppikule ja Toms Švansile kaheksa silma. Itaalia klubi parim oli Donovan Dzavoronok 13 punktiga, Olen Plotnõtski tõi 12 ja Amir Ghafour kümme punkti.

Intervjuu pärnakate kapteni Martti Keelega: 

"Olin rahul sellega, et geimi keskpaigani olime enam-vähem mängus sees. Aga ei ole rahul olekuga väljakul. Euromäng, oleks võinud rohkem nautida! Väike sära oli puudu, tahaks näha, et terve võistkonna silmad säravad. Mehed olid keskendunud ja võitlesid, aga väike lõbusus võinuks juures olla," lausus Keel.

Intervjuu Tamar Nassariga:
 

"Enne mängu riietusruumis anti luba tappa! Saime kõik James Bondi mängida. Oli kohe näha, et oli vabam mäng, poistel lubati lustida. Miinus 11 kraadi annab praegu ilmselt tunda, meie brasiillase (Chizoba Neves Atu, toim) pealt on tunda, et nii kui õli külmaks kisub, hakkab kohe hanguma. Vastastel läks vist ka soojenemisega aega ... Aga tundub, et tulid ka mütsiga lööma," lausus Nassar.

Kordusmäng tuleb 5. detsembril Itaalias.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles