Mourinho salvas taaskord enda kriitikuid

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Manchester United sai eile õhtul läbi David De Gea järjekordse hiilgemängu ja Marouane Fellaini üleminutite värava 1:0 jagu Berni Young Boysist. Peatreener Jose Mourinho oli pärast võitu traditsiooniliselt korraga rahul ja pahur.

Meistrite liiga H-alagrupi liider on 12 punkti kogunud Torino Juventus. United kaotab kahe punktiga, aga edestab viiega Valenciat ehk on viimase mänguvooru eel, kus just hispaanlasi külastatakse, kindlustanud alagrupist edasipääsu. Mourinho ajas selle fakti peale rinna kummi: «Lõpuks pääsesime me edasi väga raskest alagrupist ja üks mäng jäi varuks. Kannatasime kõvasti, aga saime hakkama.»

Mourinho nägi Meistrite liigas 16 parema sekka jõudmises võimalust anda ninanips oma kriitikutele. «Esiteks, lubage mul saata sõnum minu «armastajatele» ja öelda, et ma olen 14 aastat Meistrite liigat mänginud ja 14 korda alagrupist edasi jõudnud. Ja need kaks aastat, mil ma ei mänginud Meistrite liigat, võitsin kahel korral Euroopa liiga,» ladus portugallane oma 16-aastase treenerikarjääri varasemad tulemused lauale. «Lihtsalt üks huvitav fakt mu «armastajatele» ja statistikasõpradele.»

Kui Meistrite liigas on Mourinho kallal raske iriseda, siis saavad kriitikud rahus näidata tema tulemustele Inglismaa meistrivõistlustel. Pärast 13 mänguvooru on United alles seitsmendal kohal ja liidriks olevast linnarivaalist Manchester Cityst jäädakse maha juba 14 punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles