«Hommik!» Raivo E. Tamm läheb poliitikasse: Isamaa poliitika on minu jaoks olnud see õige (3)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedeses saates «Hommik!» oli meil külas Raivo E. Tamm, kes teatas, et kandideerib Isamaa erakonna ridades riigikokku. 

Armastatud näitleja ja aktiivne kaitseliitlane Raivo E. Tamm otsustas kandideerida riigikogu valimistel Isamaa nimekirjas. Raivo E. Tamme sõnul on ta isamaaliselt mõtlev inimene ja seetõttu oli Isamaa tema jaoks õige valik. 

«Oma tulevastele valijatele võin öelda, et olen olnud ise kogu aeg Isamaa valija ja olen selles suhtes lojaalne ja truu olnud, et ma ei ole andnud nõusolekut vahepeal kellegi teise nimekirjas kandideerida, et umbes, et neil läheb väga hästi või nad lubavad mulle midagi,» rääkis Tamm.

Tamme sõnul on tal üks poliitiline eesmärk, mis on eelkõige talle oluline tema vanaisa pärast, sest ei ole suudetud hoida seda, mille tema vanaisa Esimeses Maailmasõjas välja võitles ehk siis Tartu rahulepingut.

«Minu poliitiline kreedo on see, et Eesti piir on Tartu rahulepingu järgne ja mina mõtlesin, et kuna keegi seda poliitikas ei nõua, siis ei ole ka minul kohta poliitikas. Aga nüüd ma olen näinud, et ma olin pime. Ma ei teadnud seda, et aastaid tagasi juba on Isamaa juht Helir-Valdor Seeder seda täiesti avalikult nõudnud.» 

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles