Video ja galerii: Rüütli platsi kuuse püstipanekut juhendasid jõuluvanad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kui eile püstitati jõulukuusk Pärnu Keskväljakule, siis täna sai paika Rüütli platsi pühadepuu. Jõulupuu püstitamist juhendasid ja kontrollisid jõuluvanad, kes pea nädala pärast kogunevad samale platsile ülemaalisele jõulutaatide konverentsile.

“Metsas läks meil aega, saag oli suve jooksul rooste läinud,” põhjendasid jõuluvana Ärni ja Audru Vana, miks nad eile Pärnu Keskväljaku kuuske püstitatama ei jõudnud. Rüütli platsi kuuse paikasättimist pidid nad aga enda sõnutsi kindlasti kontrollima, sest juba järgmisel nädalavahetusel koguneb platsile sadakond jõulutaati, et pidada pühadeplaane ja korraldada uhke rongkäik.

“18. ülemaaline jõuluvanade konverents toimub 1. ja 2. detsembril ja kõige toredam on see, et 18 aastat tagasi täpselt sellesama koha peal jõuluvanade konverents sündiski,” rääkis konverentsi eestvedaja jõuluvana Ärni ehk Mart Tõnismäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles