Postimees TV: Lillard ja McCollum viskasid kahe peale rohkem punkte kui ülejäänud meeskond kokku

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Portland Trail Blazers saavutas korvpalliliigas NBA järjekordse võidu, alistades CJ McCollumi ja Damian Lillardi eestvedamisel võõral väljakul New York Knicksi 118:114. Kokku toimus möödunud ööl neli mängu.

McCollum ja Lillard viskasid kahe peale kokku enam kui pooled Portlandi punktid: McCollumi arvele kogunes 31 ja Lillardi saldosse jäi 29 silma. Lisaks andis Lillard kaheksa resultatiivset söötu. Kaksikduublini jõudis Portlandi eest 13 punkti ja 11 lauapalli kogunud Jusuf Nurkic. Üleplatsimeheks kerkis hoopis Knicksi mängija Tim Hardaway 32 punktiga, Noah Vonleh säras 14 punkti ja 14 lauapalliga.

Wazhington Wizards sai keerulise võidu, alistades koduväljakul Los Angeles Clippersi 125:118. Teise veerandaja keskpaigas koguni 24-punktilises kaotusseisus olnud väljakuperemehed tegid soliidse tagasituleku ja asusid mängu juhtima neli ja pool minutit enne lõpusireeni. Järgmisel rünnakul pääses Clippers uuesti ette, aga seejärel pani Wizards oma paremuse kindlalt maksma.

Wizardsi eest säras 30 punkti ja kaheksa resultatiivset söötu kogunud John Wall, Bradley Beal lisas 27, Jeff Green 12 silma ning Otto Porter 11 punkti ja 14 lauapalli. Clippersi parimad skooritegijad olid Tobias Harris ja Montrezl Harrell, kelle viskasid vastavalt 29 ja 20 silma.

 Toronto Raptors sai võõral väljakul 93:91 jagu Orlando Magicust ning Miami Heat kaotas koduväljakul 92:104 Brooklyn Netsile.

Tulemused:

  • Orlando Magic – Toronto Raptors 91:93
  • Washington Wizards – Los Angeles Clippers 125:118
  • Miami Heat – Brooklyn Nets 92:104
  • New York Knicks – Portland Trail Blazers 114:118
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles