Järelvaadatav: Tartu alistas TalTechi ning jätkab liigaliidrina

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Võrkpalli Credit24 Meistriliiga neljapäevases ainukeses kohtumises alistas liiga liidermeeskond Bigbank Tartu 3:0 TalTechi.

Tartu meeskond liigaliidrina läks TalTechi vastu mängima kindla favoriidina. Vaatamata sellele suutis TalTech näidata head võitlusvaimu ning anda igas geimis Tartu Bigbankile võrdne lahing. 

Avageimis alistas Tartu TalTechi 25:21, kuid teises geimis polnud Tallinna klubi kaugel sellest, et ise geimivõit ära võtta. Siiski suutis Tartu otsustavatel hetkedel kindlam olla ja teise geimi 27:25 võita. Ka kolmas geim kulges tasavägiselt, kuid ka seal oli Tartu parem 25:22. 

Tartu on pärast kümnendat mänguvooru liigatabelit juhtimas 27 punktiga, TalTech on hoidmas seitsmendat kohta 10 punktiga. 

Enne mängu:

Bigbank möödus senisest esikohameeskonnast RTU/Robežsardzest eelmise eduka nädalavahetusega, kirjutab Volley.ee. Tartu klubil on enne tänast kirjas 24 punkti, RTU-l ja Saaremaal vastavalt teise ja kolmandana 21 silma. Seejuures alistasid Andrei Ojametsa hoolealused viimases liigamängus just RTU 3:1.

TalTech sai eelmisel nädalavahetusel viimases kohtumises kirja 3:1 võidu Jelgava Biolarsi üle, liigatabelis hoitakse kümne punktiga seitsmendat kohta.

Kogu mäng järelvaadatavana:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles