Pardakaamera video. Taksojuhi ründajad eiravad politsei peatumismärguannet

Hans Väre
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Politseipatrulli pardakaamera videos on näha, kuidas taksojuhi ründamises kahtlustatavad neid kinni pidada püüdvast politseinikust peatumata mööda sõidavad.

Politsei pressiesindaja Kerly Virga sõnul on esimene osa videost tehtud hetkel, kui vereloigud Pärstis olid juba avastatud ja uurijad seal kohal, aga Mercedese seotus sellega polnud veel teada.

"Politsei sai pealtnäha igapäevase teate, et üks auto kihutab ja teeb ohtlikke manöövreid. Mindi kontrollima, juht ei peatunud, algas tagaajamine," kirjeldas Virk.

Video lõpuosas on näha, et politseinikud püüavad Mercedesele järele jõuda, kuid ilmneb, et selle juht on põgenedes Musta tee ja Rohelise tänava ristmikul avarii põhjustanud. Kahjustada saanud sõidukite juhid on ilmselgelt pahased ja suures segaduses, juhatades samas abivalmilt patrulli põgenejale järele.

"Mõni aeg hiljem, kui sama Mercedes parklast avastati, selgus, et mittepeatumise taga oli jõhker kuritegu ja kurjategijate püüd põgeneda, vastutusest pääseda," nentis Virk.

Ööl vastu reedet rööviti Viljandimaal taksojuhti, kes sai rünnaku tagajärjel raskelt viga. Politsei alustas täna hommikul suurt operatsiooni, et Vana kalmistu parklast jooksu pannud tagaotsitavaid tabada, ja sai nad kell 11.38 kätte Paalalinnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles