Kas sinu hommik oli morn ja hall? Vaata seda videot ja su päev läheb kindlasti paremaks!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänane «Hommik!» oli eriti lustakas, sest saatejuhid Piret ja Jürid jäid otse-eetris itsitamisega vahele, sest omavahel räägitud anekdoodid olid nii naljakad! Kuna kaamerasilm nad juba tabas, jagasid nad oma naljalugusid ka televaatajatega.

Video algab sellega, kuidas saatejuhid kahekesi naeravad. «Piret rääkis mulle ühe anekdoodi blondidest praegu ja kuna see ajas meid naerma ja kaamera tuli juba peale, siis ma palun, Piret - korda oma etteastet,» sõnab seepeale saatejuht Jüri Butšakov selgitavalt.

«See on nii vana nali, et seda ei naera enam keegi,» puikleb Piret Laos naerdes vastu. «Ma lihtsalt ütlen, et see anekdoot, mille Jüri mulle enne rääkis, et lätlased räägivad eestlastest, et vaata, surnud lind ja eestlane ütleb kus,» sõnab ta seepeale.

«Vaatab üles ja ütleb kus,» parandab teda Jüri.

«See on sama nagu see blondi anekdoot, kus üks blond helistab teisele, et kas kuulsid, et teed tehakse korda,» alustab oma naljaga Piret, ise itsitades. «Ja teine küsib, et mis teed?» katkestab ta korraks, et naerda ja  lisab: «... ja siis teine blond ütleb, et söön!»

Vaata kindlasti ka humoorikat videoklippi!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles