Video: IKEA pood üllatas kliente suuremeelse teoga

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Itaalias Catania linnas asuv IKEA pood on lisaks mööbli müümisele võtnud ette missiooni aidata neid, kes ennast ise aidata ei saa. Kaupluses saavad nüüd peavarju koerad, kellel oma kodu ei ole. 

Catanias elav Martine Taccia läks ühel külmal sügispäeval mööblit ostma ja leidis oma suureks üllatuseks poe ühest nurgast keset mööblit magamas mitu koera. Tuli välja, et tegu oli kohalike tänavapenidega ning poe juhtkond oli vastu võtnud otsuse neile külmade ilmade eest peavarju pakkuda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Giorgio E Monica Scalone (@gscalone82) on

«Koerad saavad töötajate sõnul igapäevaselt süüa ja neile antakse palju tähelepanu,» rääkis Taccia. «Ning mitmed neist on sel moel omale pered leidnud ja uude koju kolinud.» Taccia filmis südantsoojendavast vaatepildist ka video, mida on nüüdseks vaadatud pea 700 000 korda. Mööblipood oma ettevõtmist ise ei reklaami, kuid ostlemas käinud kliendid levitavad heategu agaralt internetis. 

Teine IKEA poodi külastanud klient Beppe Liotta leidis, et tegu on vägagi õilsa ettevõtmisega ja ettevõtte koerasõbralikkus avaldas talle muljet. «Ma loodan, et ka teised ärid võtavad eeskuju ning avavad oma uksed ja südamed tänavaloomadele,» sõnas Liotta. «Miski ei valmistaks mulle suuremat rõõmu.»

Una bella iniziativa per dare riparo ai randagi mentre fuori piove.....tutto questo succede nel centro commerciale di IKEA(Catania)......tra lo stupore di molti passanti,mia figlia commossa mi ha mandato questo video! Vogliamo applaudire questa civiltà? ?????

Posted by Vittoria Taccia Gabrielli on Laupäev, 10. november 2018
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles