Video: Nõmmel tegutseb lillevaras

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nädalavahetusel varastati Nõmme linnaosavalitsuse juures EV100 kujundi moodustavatest lillekastidest ja Nõmme muuseumi juures olevatest kahest lillekastist taimi.

«Valdeku 13 juurest varastati 13 kanarbikku ja 6 viltlehte, Jaama 18 asuva Nõmme muuseumi juurest 11 kanarbikku,» teatas linnaosavalitsus.

Nõmme Maja juures on varas laupäeva hommikul ka videopildile jäänud. Kuna muuseumi lillekastide juures kaameraid ei ole, siis ei ole võimalik öelda, kas vargused on omavahel seotud.

Nõmme linnaosavanem Grete Šillis ütles, et kuigi rahaline kahju ei ole väga suur, tegi linnaosavalitsus politseile süüteoteate. «Taimede ning istutustööde maksumus on kokku ligi 150 eurot. Valvekaamera salvestusest on näha, et peenrast möödub jalgrattur ning mõned minutid hiljem tuleb sarnase välimusega inimene lilli varastama. Sarnase käekirjaga varastati suvel linnaosavalitsuse hoovist ka jalgratas, siis saadi varas kätte,» ütles Šillis.

Linnaosavalitsus loodab, et peatselt saab  isehakanud florist õiglase karistuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles