Postimees TV: Jasikevicius kurjustas oma mängijatega, Žalgiris teenis kohustuslikud võidupunktid

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kaunase Žalgiris teenis korvpalli Euroliigas kolme kaotuse kõrvale hooaja kolmanda võidu, kui sai võõral väljakul 72:60 jagu punasest laternast Podgorica Buducnostist.

Esimesel poolajal polnud Žalgirise peatreener Šarunas Jasikevicius oma hoolealustega absoluutselt rahul. Teise veerandaja alguses, kui Žalgiris juhtis nelja punktiga, võttis Jasikevicius aja maha ja sõimas oma mängijatel näod täis. «Me mängime nagu pask. Ärgake üles!» kurjustas leedulane.

Puhkepausile mindi 33:33 viigiseisul, kuid riietusruumist naasid paremini külalised Leedust, kes võitsid kolmanda veerandaja 24:15 ja neljanda kümneminutilise perioodi 15:12. Lõppnumbrid 72:60 Žalgirisele. Kui leedukad said kolmanda võidu, siis montenegrolased jätkavad kuue vooru järel võiduta.

Žalgirise resultatiivseimaks kerkis 20 punkti (visked väljakult 9/14) kogunud Brandon Davies. Buducnosti parim skooritegija oli 16 silma visanud Alen Omic.

Ateena Panathinaikos alistas Kreeka tippmeeskondade duellis tugeva teise poolaja toel koduväljakul Pireuse Olympiakose 93:80 (41:48). Üleplatsimeheks kerkis Olympiakose mängija Georgios Printezis, kelle arvele kogunes 26 punkti. Võitjate parim skooritegija oli 17 silma visanud Lukas Lekavicius.

Kõik reedesed Euroliiga mängud:

  • Himki – Barcelona 80:87
  • Buducnost – Žalgiris 60:72
  • Panathinaikos – Olympiakos 93:80
  • Baskonia – Fenerbahce 72:74
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles