«PÕRGUKUUMUSEST TIPPKOKAKS» V: kas tõesti on tänaseks üllatuskomponendiks kellegi aju?!

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

«Põrgukuumusest tippkokaks» on pinev online-tõsielusari, kus saame kaasa elada noortele kokkadele. Nende eesmärk on üks: võita Silverspooni «Noore koka» võistlus. Keda ootab ees karjäär Michelini tärniga restoranis? See selgub juba õige pea!

Silverspooni «Noore koka» võistlus jõuab esmakordselt online-tõsielusarjana ka vaatajateni. Võistluse eesmärk on leida, julgustada ja tunnustada Eesti noori talente kokandusmaastikul, samuti arendada nende oskuseid läbi stipendiumite mainekates maailma restoranides, millest lõikab kasu terve Eesti gastronoomiamaastik ning selle areng.

Silverspoon usub, et noored on meie tulevik ning niisama oluline nagu on tunnustus juba staažikatele kokkadele, on see oluline ka noortele uutele tegijatele.

Konkurss toimub Silverspooni egiidi all juba teist aastat. Konkursi võitja saab võimaluse stažeerida kuu aega mõnes Euroopa Michelini tärniga restoranis.

Nii sai eelmise aasta võitja, Karolyn Perle, tänu osalemisele konkursil ja hilisemale täienduskoolitusele tärnirestoranis Olo, oma karjäärile uue hoo sisse, misjärel kutsusti ta ühe Pärnu restorani peakokaks. Sellise noore inimese puhul on see väga hoogne karjääri areng ning tore edulugu. 

Sellel aastal osaleb kolmes voorus seitse tipprestorani noort kokka, kelle võistluskäigule saab saatega «Põrgukuumusest tippkokaks» kaasa elada. Tänaseks on alles jäänud viis osalejat, kellest edasi liiguvad vaid kolm.

Saate kolmas episood on teie ees! Vaata esimest saadet siit! Vaata teist saadet siit! Kolmas saade on järelvaadatav siit!

Täna on eetris eelviimane saade ja saate finaal jõuab vaatajani uue nädala alguses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles