Eesti andekaim laps: mulle meeldib kiire elutempo, ei viitsi kodus passida ja poole päevani magada (4)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartust pärit 12-aastane lapstalent Marie-Liset Tauts andis MyHits Awardsi galal üle aasta Instagrami artisti kategooria auhinna. Tüdrukul endal on Instagramis üle 12 000 jälgija. Elu24-le antud intervjuus räägib ta, mis on tema edu saladus, kas instastaar on raske olla ning kas tal jääb ikka aega laps olemiseks.

Tartus Variku koolis õppiv 12-aastane Marie-Liset tunnistas, et 12 000 jälgijani jõudmine on olnud suur töö ja vaev. «Kindlasti on olnud raskeid hetki, kus ei viitsi enam, aga kui need ületada, on see hea tunne, et sain hakkama,» rääkis tüdruk.

Juba 7-aastaselt Little Miss Estonia tiitli võitnud ja Eestit võistlusel Little Miss World esindanud tütarlaps rääkis, et raskustest saab üle positiivsele mõeldes. «Kui ma teen midagi sellist, mis mulle ei meeldi, mõtlen sellele, et mis see mulle juurde annab,» selgitas tüdruk.

12 000 fänniga Marie-Liset arvas, et kuulus ta ei ole. «Ma ütleks, et ma olen tuntud oma vanuses,» ütles noor instastaar. «Kuulsad on ikka Getter Jaanid ja sellised päris staarid,» lisas ta.

Nooruke Marie-Liset andis MyHits Awardsi galal üle aasta parima Instagrami artisti auhinna.
Nooruke Marie-Liset andis MyHits Awardsi galal üle aasta parima Instagrami artisti auhinna. Foto: Konstantin Sednev

Aruka jutuga tüdruk ei veeda aga sugugi terveid päevi Instagramis või nutividinate ees. «Ma veedan tegelikult enamiku oma ajast trennis,» paljastas Marie-Liset, et kehalisest aktiivsusest tal vajaka ei jää. «Mulle just meeldib, kui elutempo on kiire ja tegus. Ei viitsi kodus passida ja magada poole päevani,» ütles tüdruk.

Videointervjuus andis tõusev täht näpunäiteid teistele, kes Instagramis kuulsust püüavad koguda. Eeskuju missugune!

Kommentaarid (4)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles