Järelvaadatav: Cagliari tuli lähirivaali vastu kolme minutiga kaheväravalisest kaotusseisust välja

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti jalgpallikoondise kapteni Ragnar Klavani koduklubi Cagliari mängis Itaalia kõrgliiga 12. voorus võõral väljakul 2:2 viiki lähirivaal SPALiga. Klavan, kes ravib endiselt vigastust, Cagliari koosseisu ei kuulunud.

SPAL haaras juhtohjad juba kolmandal minutil, kui sihile jõudis Andrea Petagna. Väljakuperemeeste eduseisu suurendas 71. minutil kaheväravaliseks Mirco Antenucci. Cagliari polnud alla andnud. Hoopis vastupidi, sest külalised rabelesid kolme minutiga kaotusseisust välja. Leonardo Pavoletti sahistas võrku 73. ja Artur Ionita 76. minutil. Vajalik viigipunkt Cagliarile.

Cagliari kerkis liigatabelis ühe koha võrra ja paikneb nüüd 14 punktiga 13. kohal. Kui Genoa kaotab koduväljakul Napolile, siis sinna ka järgmise vooruni jäädakse. SPAL hoiab 20 meeskonna konkurentsis 13 silmaga 14. kohta.

Enne mängu:

Klavan sai vigastada 29. septembril peetud mängus Milano Interiga ning pole pärast seda ühtegi kohtumist pidanud. Täna avaldas tema koduklubi Cagliari 21 mängijast koosneva nimekirja, kes mänguks SPALiga üles antakse, kuid Klavani nime selles pole. Ka klubi peatreener Rolando Maran kinnitas, et eestlane paraneb vigastusest ning töö käib. 

Kogu mäng järelvaadatavana:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles